Werken Wolvertemsesteenweg gestart

Op de Wolvertemsesteenweg zijn opnieuw werken gestart. Tussen de Noodbeekstraat en de Thaelenstraat wordt aan de nutsleidingen gewerkt.

Het fietspad en een gedeelte van de rijweg worden opgebroken. Voor fietsers en voetgangers wordt wel een vrije doorgang voorzien. Ter hoogte van de werfzone wordt een snelheidsbeperking van 30 km per uur ingesteld en geldt er een parkeerverbod.

Het doorgaand verkeer moet over Ă©Ă©n rijstrook in de twee rijrichtingen, bijgevolg wordt er met tijdelijke verkeerslichten gewerkt. De werken zullen vermoedelijk duren tot 10 mei.

De uitvoering gebeurt in drie fasen. Fase 1: in de Wolvertemsesteenweg tussen de huisnummers 328 – 360 (ter hoogte van de Thaelenstraat); fase 2: Wolvertemsesteenweg tussen de huisnummers 302 en 336 en tenslotte fase 3: Wolvertemsesteenweg kruispunt Noodbeekstraat en Oude Baan.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise