Werken op Wolvertemsesteenweg starten woensdag

 

Vanaf woensdag wordt er effectief gewerkt op de Wolvertemsesteenweg. Automobilisten stonden er de voorbije twee dagen langs beide zijden knarsetandend in de file voor een tijdelijk verkeerslicht, ogenschijnlijk voor niets. De wachttijden liepen daarbij zelfs op tot een half uur.

Omdat er op geen enkele manier ook maar iets van bedrijvigheid te bespeuren was op de gewestweg tussen Grimbergen en Meise, liepen de frustraties hoog op. Op de gemeentelijke diensten liepen dan ook al heel wat heetgebakerde telefoontjes binnen.

Burgemeester Chris Selleslagh (Open Vld) toont begrip. “Maar het is nu eenmaal wettelijk verplicht om 48 uur op voorhand signalisatie aan te brengen als er gewerkt wordt. Woensdag begint een ploeg Eandis er effectief te werken aan een elektriciteitscabine. Die zullen tot 28 februari duren.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise