Middenstandsraad lanceert ‘Fenixwinkelen’

De Grimbergse middenstandsraad organiseert nu zaterdag en zondag het jaarlijkse ‘Weekend van de Klant’. Daarbij worden de consumenten bij tal van handelaars in de bloemetjes gezet. Het wordt dit jaar een feesteditie want de middenstandsraad lanceert ook een digitaal klantenplatform onder de noemer ‘Fenixwinkelen’.

Dit platform biedt aan consumenten, handelaars, verenigingen en het gemeentebestuur heel wat voordelen. “Met het invoeren van de Grimbergse ‘Fenixkaart’ willen we inzetten op klantenbinding, koopattractie bij de lokale handelaars in de hele gemeente en commerciële digitalisering”, zegt voorzitter Patrick Hostenbach. “Consumenten kunnen punten sparen bij de 40 al aangesloten handelaars met een ‘Fenix’-logo op hun uitstalraam en op die manier beloningen ontvangen. Tijdens het Weekend van de Klant introduceren wij de ‘Fenixbon’, een cadeaubon die je op verschillende punten zal kunnen kopen. Wie tussen nu en 1 oktober een aankoop doet bij één van de deelnemende

handelszaken met zijn Fenixkaart maakt kans op één van de tien Fenixbonnen ter waarde van 25 euro die onder de consumenten verloot zullen worden. Elke aankoop geeft je één winstkans.”

Fenixkaarten zijn vrij verkrijgbaar bij de Fenixhandelaars.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise