Borgt klaar voor driedaags jaarmarktweekend

 

De wijk Borgt maakt zich op voor het traditionele kermis- en jaarmarktweekend. De feestelijkheden beginnen vanavond al om 19 uur met de opening van Borgtkermis en bijhorende receptie op de parking van de sporthal, de jaarlijkse quizavond van cafĂ© ‘t Galoiske (20 uur) en een optreden van Mike Grondy aan frituur Eric (20 uur).

Op zaterdag- en zondagmiddag is er vanaf 12 uur doorlopend het feestcafĂ© in ‘t park. Zaterdag vanaf 13 uur komen de sportliefhebbers aan hun trekken met de traditionele wielerkoersen tijdens de 42ste ‘Ronde van de Borgt’. ‘s Avonds kan je in ‘t Galoiske een optreden van Andy Marvin (21 uur) bijwonen. Zondagochtend vanaf 8 uur is er de rommel- en jaarmarkt. Tussen 13 en 20 uur is er opnieuw feestcafĂ© in het park met om 14 uur het petanquetornooi. Doorlopend zijn er ook kermisattracties in het centrum van de Borgt.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise