Afsluiting van het beiaardseizoen Grimbergen

Op 18 september om 16.30 uur wordt het beiaardseizoen in Grimbergen afgesloten met de¬†jaarlijkse ‚ÄėPater Feyendag‚Äô. Beiaardier Twan Bearda brengt samen met zangeres Karen¬†Cauwenbergh en saxofonist Bart Stevens een concert dat bol staat met musical- en¬†filmmuziek. Toppers uit onder meer Evita, Miss Saigon, The Phantom of the Opera en TheLion King passeren allemaal de revue. Twan Bearda bespeelt sinds 2009 de Grimbergse beiaard. Karen Cauwenbergh en Bart Stevens zijn beiden werkzaam op de Gemeentelijke¬†Academie Grimbergen.

Voor de gelegenheid wordt de abijtuin opengesteld voor publiek. Bij goed weer kunnen de concerten daar ook op scherm gevolgd worden. Bij slecht weer wordt een beeld- en geluidsverbinding voorzien naar de Ostzaal. Na afloop kunt u daar ook met de muzikanten napraten onder genot van een drankje.

Gratis programmaboekjes vindt u in de Gemeentewinkel, horecazaken of in de luisterhoek tijdens de concerten. De beiaardconcerten in Grimbergen worden georganiseerd door de Gemeente Grimbergen in samenwerking met de Beiaardvrienden Grimbergen.

Meer informatie: www.beiaardvriendengrimbergen.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise