Veldkant maakt zich op voor vier dagen kermis

 

In het Lintbos is het de komende dagen weer Veldkantkermis. Eddy Smets en zijn live-band zetten vanavond om 21 uur de feestelijkheden in. Zaterdag start om 9 uur met de 2de oldtimerrondrit voor tractoren en om 14 uur opent de rommelmarkt op het kermisterrein. Rond 15 uur start de kindernamiddag met onder meer een gratis schminkstand. De Veldkantjogging start om 16 uur. Tijdens de ‘Nacht van de Veldkant’ vanaf 21 uur wordt met verscheidene DJ’s gefeest tot in de vroege uurtjes.

Zondag om 10.30 uur is er de jaarlijkse eucharistieviering voor de overledenen van de Veldkant. De rondrit voor oldtimers start om 14 uur en ook de petanqueliefhebbers spelen intussen hun tornooi. Op maandag 18 juli is het traditioneel tijd voor de folkloristische jaarmarkt en worden ook de kinderen van de wijk met hun diertjes verwacht. In de feesttent strijden de schutters intussen voor de hoofdvogel tijdens de jaarlijkse vriendenschieting. Zowel zondag als maandag kan je genieten van lekkere Zeeuwse mosselen. De kermis wordt om 20 uur gesloten met live muziek.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise