Veldkantstraat eindelijk terug open

De werken in het gedeelte Veldkantstraat tussen Driekastanjelaarsstraat en de Poddegemstraat zijn afgelopen. Hierdoor kon de Veldkantstraat vandaag terug worden opengesteld in beide richtingen. Vanaf maandagmorgen 4 april zal bij aanvang van de werken de signalisatie geplaatst worden voor fase 4 van de werken in het gedeelte Veldkantstraat tussen Poddegemstraat en Hoeveland.

Tijdens fase 4 zal gewerkt worden in het gedeelte Veldkantstraat tussen Poddegemstraat en Hoeveland en dit in de berm en in de linkerrijstrook (kant onpare huisnummers). Het gedeelte Veldkantstraat tussen Poddegemstraat en Hoeveland zal als enkelrichtingsstraat worden ingesteld (rijdende richting Verbrande-Brug).

Het verkeer komende van de Verbrande-Brug zal omgeleid worden langs de Poddegemstraat naartoe Grimbergen-centrum. Om het verkeer vlot en veilig door de Poddegemstraat te laten rijden zal een parkeerverbod ingesteld worden langs de rechtzijde (komende van Beigem, kant onpare huisnummers).

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise