Jeugdraad Grimbergen wil meer input van jongeren

Jeugdraad Grimbergen wil graag weten wat er leeft bij de jongeren in Grimbergen en komt daarvoor naar buiten.

De komende maanden zal de jeugdraad de Grimbergse jeugdhuizen afwisselend openhouden, te beginnen met Jeugdhuis Bloem in Humbeek op zaterdag 17 oktober.

“We merken dat we steeds moeilijker de niet-georganiseerde jeugd bereiken. Met het initiatief ‘Jeugdraad houdt open’ willen we ook hen aanspreken en hun input mee opnemen in onze adviezen”, zegt voorzitster Eline Waanders.

Op deze avonden kan iedereen zijn ideeën of suggesties met de leden van de jeugdraad delen. Op 31 oktober kan je de jeugdraad ook terugvinden in Jeugdhuis ’t Stoveke in Beigem en op 21 november in Jeugdhuis Rafiki in Grimbergen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise