Voor elk wat wils op Veldkantkermis

In het Lintbos gaat Veldkantkermis vandaag en morgen nog onverminderd voort. Vrijdagavond zette een dansavond alvast de feestelijkheden in. Gisteren was er onder meer een rommelmarkt en de Veldkantjogging.

Vervolgens werd tijdens de ‘Nacht van de Veldkant’ met verscheidene DJ’s gefeest tot in de vroege uurtjes. Vandaag om 10.30 uur is er de jaarlijkse eucharistieviering voor de overledenen van de Veldkant. De rondrit voor oldtimers start om 14 uur en ook de petanqueliefhebbers spelen hun tornooi.

Op maandag 20 juli is er de folkloristische jaarmarkt en worde de kinderen van de wijk met hun diertjes verwacht. Er zal een demonstratie van oude technieken zijn en voor het eerst wordt ook een heuse rondrit voor oldtimertractoren georganiseerd. In de feesttent strijden de schutters voor de hoofdvogel tijdens een jaarlijkse vriendenschieting.

Op zondag tussen 11.30 en 15 uur en van 17 tot 20 uur kan je van lekkere Zeeuwse mosselen genieten. Ook op maandag is het restaurant geopend van 17 tot 20 uur. Om 20 uur kan je de sluiting van de kermis verder zetten in café De Veldkant met live muziek.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise