Klacht omtrent afsluiting voetweg 34

Gemeenteraadslid Marie-Jeanne Thaelemans (Groen) heeft bij de gemeente een klacht neergelegd omtrent de afsluiting van voetweg 34. Deze vormt de verbinding tussen de Brussegemse- en de Merchtemsesteenweg in Wolvertem.

“Ik kreeg een telefoon van enkele burgers die mij hebben gemeld dat het officiële tracé van voetweg 34 – goedgekeurd door de provincie – is afgesloten sinds meer dan een maand”, legt Thaelemans uit.

“De eigenaar heeft aan de doorgangen van de voetweg bordje met ‘privaat domein’ gehangen wat voor de gebruikers van de voetweg zeer misleidend is. Er ontbreken bovendien ook een aantal borden om het tracé goed te begeleiden vooral komend van de Lovegemblokstraat.”

Thaelemans eist dat de bevoegde schepen het nodige doet om de officiële voetweg terug toegankelijk te maken.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise