Oldtimers blikvanger op Veldkantkermis

Een kleine 100 oldtimers dienden zich gisteren aan voor de traditionele rondrit op Veldkantkermis. Zowel moto’s als auto’s waren voor de vijfde keer welkom voor een toer van zowat 90 kilometer door de regio.

Ook vandaag gaan de festiviteiten nog voort met de folkloristische jaarmarkt waarop de kinderen van de wijk met hun diertjes verwacht worden.

Er is een demonstratie van oude technieken voorzien en voor het eerst wordt ook een heuse rondrit voor oldtimertractoren georganiseerd. In de feesttent strijden de schutters voor de hoofdvogel tijdens een jaarlijkse vriendenschieting.

Van 17 tot 20 uur kan in de feesttent ook nog smullen van lekkere mosselen. Om 20 uur wordt in café De Veldkant de vierdaagse kermis afgesloten met live muziek.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise