Inbreker op heterdaad betrapt

Zondagnacht werden de politiediensten opgeroepen voor een inbraak in een woning in het centrum van Grimbergen. De bewoonster kon een goede beschrijving geven van een man die ze zag wegstappen nadat het alarm aansloeg. Dit gebeurde tijdens een aan de gang zijnde alcoholactie. Een deel van deze manschappen sprongen in hun voertuigen en reden naar de plaats waar de verdachte persoon gesignaleerd werd. Al snel kwam een ploeg een man tegen die voldeed aan de beschrijving van het slachtoffer.

De verdachte werd staande gehouden en was in het bezit van inbrekersmateriaal. Even later kwam er een tweede melding binnen van een diefstal in een woning in Beigem. Het onderzoek moet nu uitwijzen of beide zaken met elkaar te maken hebben. De verdachte werd ter beschikking gesteld van het parket Halle-Vilvoorde.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise