Kerstmarkt Ter Borre breidt uit

Na het succes van de eerste (mini-)kerstmarkt vorig jaar, organiseert het OCMW-dienstencentrum Ter Borre een uitgebreidere editie op vrijdag 12 december. Verschillende verenigingen en personen zetten tussen 16 en 21 uur hun beste beentje voor. Er worden meer dan 30 creatieve kerststandjes verwacht met juwelen, sjaals, handtassen, zeepjes, kaarten,…. Ook aan eten en drinken is er geen gebrek. Zo kan je komen proeven van onder meer vislasagne, kreeftensoep, oesters, zuurkool met vlees, garnaalkroketten, desserten en glĂŒhwein.

“Een ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij een warm vuur met een lekker hapje en omringd door mooie versieringen, geschenkjes en leuke kerstanimaties”, zegt OCMW-voorzitter Trui Olbrechts.  

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise