Familie Van der Zypen nieuwe eigenaars Velocity

Gisteren brachten wij u in primeur het bericht dat Royal Fitness (het vroegere Velocity) was overgenomen door de Thermae groep.

Vader Etienne Van der Zypen en zijn beide dochters Joke en Tinne verwierven 100% van de aandelen en gaan de zaak verderzetten onder de naam Thermae Sport Merchtem.

In een paar weken tijd werd de overname beklonken. ‘Een week of vijf zes geleden kwam ik voor het eerst een kijkje nemen,’ zegt Etienne Van der Zypen. ‘Het is een mooie zaak die zeer gunstig is gelegen. Zij vormt bovendien een mooie aanvulling bij onze sauna-, wellness- en hotelactiviteiten’.

Manager van Thermae Sport Merchtem wordt Kevin Blancke. De zes voltijdse medewerkers en free lancers blijven in dienst en voor de mensen die er een abonnement hebben lopen, blijft alles zoals voorheen. Carl Van Capellen blijft verantwoordelijk voor het tennisgedeelte en de tennisschool wordt nieuw leven ingeblazen.

De plannen van de familie Van der Zypen zijn heel praktisch: er opnieuw leven in brengen, alles verfraaien en opfleuren en langzaam vernieuwing brengen. Op de foto: de voltallige ploeg met een afvaardiging van het Merchtems college van burgemeester en schepenen, eigenaar van de gronden.

M Thermae Sport

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be