Praatcafé dementie stelt jaarprogramma voor

‘PraatcafĂ© dementie’ van de regio Grimbergen, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos en Meise/Wolvertem heeft zijn jaarprogramma voor 2014 voorgesteld. Het programma wordt jaarlijks bekend gemaakt met flyers en affiches die door elke partner bij onder meer huisartsen en apotheken in hun gemeente worden verdeeld.

De kost van het drukwerk wordt bij beurtrol door de verschillende gemeenten gedragen en de vergoeding van de sprekers wordt betaald door de gemeente waar het praatcafé dementie plaatsvindt.

De praatcafés zijn gratis en lokken telkens tussen 20 en 60 mensen. De eerstvolgende organisaties vinden plaats op donderdag 24 april om 14.30 uur in WZC Akapella in Kapelle-op-den-Bos en op 5 mei om 20 uur komt professor Christine Van Broeckhoven spreken in WZC Ter Biest in Grimbergen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise