Zes weekendinbraken in Humbeek en Beigem

In Humbeek en Beigem werden afgelopen weekend zes inbraken gepleegd. De meeste diefstallen gebeurden tijdens de namiddag of vooravond.

  • In de Steeneikstraat werd het livingraam van een leegstaande woning opengebroken. Er werd grote wanorde gesticht, maar er is nagenoeg niets gestolen.
  • In de Humbeeksesteenweg werden 2 woningen volledig doorzocht. Typisch voor de inbraken van het voorbije weekend is dat de dieven zich toegang verschaften door met een zwaar voorwerp het raam in te gooien.
  • Ook in de Daalstraat werd het schuifraam ingeslagen, waarna de daders aan de haal gingen met juwelen en kledij.
  • Op zondag 9 februari tussen 7.30 uur en 19.40 uur werd de volledige woning doorzocht van een bewoner in de Beigemsesteenweg. Een rolluik werd naar omhoog geduwd en het raam werd opengebroken.
  • Nog zondag tussen 2.45 uur en 11 uur werden in de Steenpoeldreef twee voertuigen gestolen die op de oprit stonden. In één van de voertuigen lag ook de afstandsbediening van de garagepoort, waarna de daders door middel van deze afstandsbediening binnen geraakten in de woning. Verschillende kamers werden doorzocht en laptops, gsm’s, autosleutels, huissleutels werden gestolen. Met de gestolen autosleutels uit de woning gingen de daders aan de haal met beide voertuigen.

De politie roep nogmaals op om extra waakzaam te zijn en bij het zien van verdachte personen of situaties onmiddellijk de politie te bellen op 101 of rechtstreeks 02-272.72.72.

Nieuwsbrief

Je zou ook interesse kunnen hebben in...