Verwendag in de bibliotheek

Op zaterdag 12 oktober is het Verwendag in de bibliotheek van Strombeek-Bever. Op deze dag worden al onze bezoekers en lezers in de watten gelegd. De bibliotheek is dan doorlopend open van 9 tot 16 uur.

Zoals elk jaar gaan op deze dag cd’s en dvd’s gratis de deur uit. Vanaf 9 uur wordt een klein ontbijtje geserveerd en in de namiddag worden allerlei smakelijke hapjes opgediend. Er zullen amusementstoestellen aanwezig zijn in de bib waaronder een flipperkast, een airhockey en een tafelvoetbal.

Vanaf 11 uur kan iedereen zich laten verwennen met een mini-manicure, waarna de nagels gelakt kunnen worden. Degene die willen, kunnen ook kiezen voor gelnagels. Iedereen is welkom op de Verwendag. Kom dus zeker eens langs op 12 oktober!

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise