Jeugdhuis Guuk organiseert tijdelijk hun activiteiten in het Zomercafé

De kern van Jeugdhuis Guuk staat niet stil. Gisteren organiseerde het jeugdhuis nog een feestje in hun tijdelijke stek in het Zomercafé in de Dorpsstraat.

“Ons kernteam zit vol met goede ideeĂ«n en initiatieven. Zo werkten ze hard achter de schermen aan mogelijke pistes voor gezellige avonden voor de jeugd. De eerste avond, op vrijdag 3 november, was zeer geslaagd. Het concept van het ontdekken van de geheime locatie sloeg aan. De hele avond lang was het gezellig druk. De reacties van de aanwezige jeugd was zeer positief”, zegt voorzitter en nieuw schepen Samuel Billens (CD&V). Het jeugdhuis plant elke vrijdag een gezellige jeugdhuisavond te organiseren in het ZomercafĂ©.

In mei 2021 verloor het jeugdhuis nog zijn lokaal, nadat café De Vrede werd gesloten en afgebroken. Het Zomercafé vormde toen al een alternatief, maar eerst passeerde de groep nog in de manÚge in de Hoevestraat. Voorlopig wachten ze tot hun nieuwe lokalen zijn gebouwd, maar het is nog niet duidelijk wanneer die af zullen zijn, omdat de bouw ook enige vertraging heeft.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws