Sinterklaas en zijn Pieten brengen met de kar een bezoekje aan Galmaarden

De CD&V-afdeling van Galmaarden organiseert op zondag 29 november van 12 tot 16 uur een rondrit van de Sint met enkele Pieten door de straten van Galmaarden. Hierbij zal de kar geen halt houden op verschillende plaatsen zoals andere jaren, maar langzaam door de straten rijden.

De afdeling wil zorgen voor een goede naleving van de coronamaatregelen waarbij samenscholing vermeden worden en de nodige afstand bewaard kan blijven. De Sint en pieten zullen mondmaskers dragen, zij vragen ook de toeschouwers die naar buiten komen om hetzelfde te doen om zo zichzelf, de buren en voorbijgangers te beschermen. 

Er zal geen snoep worden gegooid en ook geen tekeningen worden aangenomen. Wat wél kan is je tekening binnenbrengen bij een Zwarte Pietbrievenbus die afwisselend in elke deelgemeente wordt geplaatst. Hiermee kunnen alle kinderen kans maken op een speelgoedwaardebon van 20 euro. Op vrijdagavond 4 december worden er ook live videosessies met de Sint georganiseerd. Gezinnen kunnen via jongcdenv.galmaarden@gmail.com inschrijven voor een persoonlijk online gesprek met Sinterklaas en piet. Meer info is terug te vinden op de Facebookpagina van CD&V en Jong CD&V Galmaarden.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws