Maantje Dilbeek is verhuisd

De kinderen en begeleiding van Initiatief Buitenschoolse Opvang ‘Maantje Dilbeek’ van Infano vzw startten het nieuwe schooljaar op een nieuwe locatie.

Tot voor kort huisde de buitenschoolse kinderopvang Maantje Dilbeek op het terrein rechts naast basisschool ’t Keperke. Tijdens de grote vakantie verhuisde de opvang dan naar de andere kant van de school, namelijk dichter bij de speelplaats.

Hoewel de afstand niet zeer ingrijpend was, was de verhuis op zich toch een hele belevenis. De kinderen van IBO Maantje Dilbeek staken de handen uit de mouwen, staken speelgoed in dozen, hielpen verhuizen en richtten hun nieuwe lokaal in samen met de begeleiders.

‘Het was een uitdaging om tegelijkertijd te verhuizen en een opvang op volle toeren goed te laten functioneren’, vertelt teamcoach-begeleider Anne.

‘Uiteindelijk zijn wij daar goed in geslaagd en hebben wij terug een hele leuke opvanglocatie. Tot grote vreugde van onze kleuters en ouders. Om dit te vieren hebben wij appelmoes met chipolata’s gemaakt. Rondom onze nieuwe locatie hebben namelijk enkele appelbomen ons rijkelijk voorzien van appels in de zomervakantie!’