Kort Denderleeuw: inbraak Ravottersbos

Deze ochtend, 2 maart, werd in de Buitenschoolse Kinderopvang Ravottersbos in Denderleeuw een inbraak vastgesteld. De lokale politie voert een onderzoek. Het gebouw werd ondertussen opgeknapt zodat de kinderen na schooltijd opnieuw opgevangen kunnen worden in het gebouw.

“Deze ochtend hebben we jammer genoeg moeten vaststellen dat er ingebroken is in het gebouw van Ravottersbos”, zegt schepen Sofie Renders. “Zowat alle waardevolle spullen zijn meegenomen en er is ook schade toegebracht in en aan het gebouw zelf. De lokale politie is onmiddellijk ter plaatse gekomen om de nodige vaststellingen te doen en het parket is een onderzoek gestart naar de daders. De kinderen die ’s ochtends naar de kinderopvang kwamen, werden niet blootgesteld aan de sporen van de inbraak en werden door onze kinderbegeleiders opgevangen buiten het gebouw. Ondertussen werd het nodige gedaan om de kinderopvang op te knappen zodat we de kinderen opnieuw binnen kunnen opvangen. We betreuren dit enorm en hopen dan ook dat de daders zo snel mogelijk gevat worden.”

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws