Jazz Madd met het trio Sluijs-Mendoza-Vercampt

Het trio Ben Sluijs (alt sax, fluit), Christian Mendoza (piano) en Lode Vercampt (cello) opent op 1 en 2 februari 2014 de reeks voorjaarsconcerten van Jazz Muziek aan de Dender, een organisatie van vzw Duende onder leiding van Jean Van der Schueren.

Deze groep ontstond naar aanleiding van een sessie bij jazzclub Opatuur. Tijdens die eerste kennismaking voelden de drie groepsleden dat deze originele bezetting tot nieuwe mogelijkheden kon leiden. Het repertoire bestaat, naast bewerkingen van muziek van Bartok, Purcell, Monk,‚Ķ voornamelijk uit eigen composities van drie doorleefde improvisatoren. De uitvoering bevindt zich dan ook ergens tussen de sferen van subtiele kamermuziek en avontuurlijke jazz. Soms lyrisch, soms ruw, soms komisch… Het blijft hoe dan ook verrassende muziek, zowel voor de muzikanten als voor het publiek.

Praktisch :

  • 1 februari 2014¬† 20 uur : ‚Äôt Kasteeltje,¬† Stationstraat 7 in Denderleeuw
  • 2 februari 2014¬† 11 uur :¬† Zaal ‚Äôt Pact, Meuleschettestraat 74 in¬† Aalst
  • 2 februari 2014¬† 19 uur :¬†¬† Academie MWD, Parklaan 13 in Ninove

Reserveren kan via Jean Van der Schueren :  0495/12.14.47, 054/32.14.47 of info@jazzmadd.be

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...