Vier verdachten gearresteerd voor diefstal van opleggers

In de nacht van 7 op 8 december werd de politiezone AMOW opgeroepen voor een diefstal van twee vrachtwagenopleggers in Mollem. Vier verdachten zijn nog dezelfde nacht gearresteerd in Grimbergen voor die feiten.

De gestolen vrachtwagenopleggers in de Mollemse industriezone Z.5 waren uitgerust met gps-trackers. De opleggers stonden geparkeerd op een bedrijventerrein en waren geladen met schoonheidsproducten. De verdachten haalden de tracker van een van de opleggers, maar niet van de tweede waardoor deze gelokaliseerd kon worden op de Woluwelaan in Grimbergen. 

“Onze diensten gingen ter plaatse in Grimbergen en stelden vast dat de verdachten de vracht van de opleggers aan het overladen waren”, meldt politiezone AMOW. “Daarop konden twee verdachten gearresteerd worden door de ploegen van onze politiezone. Omdat er zich nog twee andere verdachten schuilhielden in het struikgewas, kregen onze ploegen bijstand van de Politiezones ViMa en Grimbergen. Zij konden de twee andere verdachten inrekenen.”

Alle goederen, goed voor een aanzienlijke waarde, konden worden gerecupereerd. De vier verdachten zullen worden voorgeleid voor de onderzoeksrechter met het oog op hun verdere aanhouding

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk