Clips kondigt uniek bebossingsinitiatief aan met Clips-bos in Asse

Op zaterdag 9 december organiseert Clips, al meer dan 40 jaar de referentie voor lifestyle interieur, kantoorartikelen en printwerk in Asse, een aanplantingsdag voor het Clips-bos. Het bedrijf zal een terrein van maar liefst 1 hectare achter de winkel bebossen met meer dan 2000 inheemse loofbomen. Dit lovenswaardige initiatief wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met de organisatie Natuurpunt Asse, die enthousiast haar steun verleent en geïnteresseerden mobiliseert.

Het bebossingsproject gaat verder dan enkel een ecologische impact. Clips nodigt ook haar gewaardeerde klanten en scholen in de buurt uit om deel te nemen aan de
beplantingsactiviteit op 9 december. “Samen willen we een positieve bijdrage leveren aan het milieu en de aanwezigheid van groen in onze buurt versterken”.

Na de beplantingsdag zal het Clips-bos op verschillende momenten opengesteld worden voor het publiek en organisaties die gebruik willen maken van deze groene oase. Het bos biedt niet alleen een prachtige natuurlijke omgeving, maar dient ook als een gemeenschapsruimte waarin diverse activiteiten kunnen plaatsvinden op aanvraag.

Clips is vastbesloten om iets terug te doen voor de inwoners van Asse en de bredere gemeenschap. “Door dit bebossingsinitiatief hopen we niet alleen een groenere omgeving te creëren, maar ook bewustwording te stimuleren over het belang van natuurbehoud. Samen met Natuurpunt Asse kijken we uit naar een succesvolle beplantingsdag en naar de positieve impact die het Clips-bos zal hebben op het milieu en de lokale gemeenschap.”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk