Johnny Van Ransbeeck alweer beste boogschutter van Asse

Zaterdagnamiddag 12 augustus vond in cafĂ© ’t Schuurke in Mollem het kampioenschap boogschieten van Asse op staande wip plaats. Gans de namiddag zoefden de pijlen door de tuin achter ’t Schuurke. Vier clubs namen deel en dat leverde in totaal 18 schutters op. Van die clubs toonde HBC Mollem zich de sterkste en misschien niet onlogisch want Ă©Ă©n van de leden, AndrĂ© Van Heymbeeck, versierde een selectie voor het EK in Frankrijk op de staande wip!

Johnny Van Ransbeeck (HBC Mollem) kroonde zich net als vorig jaar tot algemeen kampioen van Asse en dat nu al voor de negende maal. Andre Van Heymbeeck was de beste bij de gepensioneerden en bij de vrouwen toonde Jolien De Man (Hbc ’t Schuurke) zich de sterkste.

Het boogschieten blijft een echte volkssport maar zou een nieuwe Ă©lan best kunnen gebruiken. Te Sleewagen was er anders wel veel ambiance onder de schutters en de supporters. (eb)

De individuele kampioenen van l. naar r.: Andre Van Heymbeeck, Johnny Van Ransbeeck en Jolien De Man
HBC Mollem

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!