Bezoek de werf van vrijetijdscentrum ‘t Gezel in Zellik op 16 en 17 september

De architectenbureaus Areal & Brut werden in april 2020 aangesteld voor de opmaak van een masterplan en de bouw van het vrijetijdscentrum in Zellik. Intussen is de bouw van vrijetijdscentrum ‘t Gezel volop aan de gang. Benieuwd naar de vooruitgang? Breng een bezoek aan de werf op 16 en 17 september.

Tijdens dit werfbezoek ontdek je hoe de het staat met de ruwbouw van ‘t Gezel. Je komt er te weten wat je binnenkort op de site mag verwachten en hoe alles er finaal komt uit te zien. Na een ludieke ontvangst en een wandeling door de werf, drink je een eerste drankje in de toekomstige cafetaria.

Een bezoek is op 16 en 17 september doorlopend mogelijk van 15.00 tot 18.00 uur. De ingang van de werf bevindt zich langs de Noorderlaan in Zellik.

Meespeeltheater

Op zaterdag 16 september zorgt meespeeltheater ‘De Werf’ door Circus De Sven voor de nodige randanimatie. Je test er een evenwichtsparcours uit, of bouwt speeltoestellen onder leiding van ‘De Sven’.

Ga ook langs bij Chiro Zellik. Zij organiseren hun jaarlijkse barbecue langs de Noorderlaan, ten voordele van hun nieuwe lokalen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk