Vooruit Asse organiseert gespreksavond met Bruno Tobback rond energie

De lokale afdeling van Vooruit in Asse nodigt nationaal kopstuk Bruno Tobback uit voor een gespreksavond rond energie en andere uitdagingen voor de komende jaren. Plaats van afspraak is café De Rode Roos.

N-VA nodigt volgende week Zuhal Demir uit maar ook de lokale afdeling van Vooruit in Asse krijgt deze week al een kopstuk op bezoek. Op donderdag 8 juni om 20 uur verwelkomen zij namelijk Bruno Tobback in café De Rode Roos op Kalkoven 34. “Als je het aan Bruno vraagt, is politiek de boeiendste job die er is. Hij draait al even mee, maar kan zich telkens weer opjagen in hoe we dagelijks met ons land en onze regio omgaan”, zegt de lokale Vooruitvoorzitter Ronny Raes.

Tijdens de gespreksavond in Asse wil hij in gesprek gaan over thema’s als energie, leefmilieu, betaalbare gezondheidszorg en een sterkere kinderopvang. “Hij spreekt graag met jou over waar zijn goesting voor politiek vandaag komt en waarom Vooruit strijdt voor een sterk sociaal beleid. Daarnaast hoort hij graag van de aanwezigen over de uitdagingen die we volgens hen moeten aanpakken”, aldus Ronny Raes.

De gratis gespreksavond is voor de lokale afdeling van Vooruit de aftrap van de lokale kiescampagne. Eerder raakte al bekend dat CD&V en Vooruit in Asse samen naar de kiezer stappen onder de naam Team Burgemeester. Vooruit heeft momenteel geen verkozenen in de gemeenteraad van Asse.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk