Twee verdachten opgepakt voor inbraak en diefstal in Asse.

In de nacht van vrijdag 7 oktober op zaterdag 8 oktober, konden de politiediensten van de zone AMOW diensten twee verdachten oppakken na een poging inbraak in een woning in Asse. Zij worden ook verdacht van diefstal.

Op vrijdagavond kwam er melding binnen van twee personen die in een tuin liepen in de Landerijenstraat in Asse. Eén van de interventieploegen was op patrouille in de buurt en kon de verdachten kort na de melding aantreffen. Mede omdat de meldster een persoonsbeschrijving kon geven. Na het bekijken van de camerabeelden, bleek dat de verdachten probeerden in te breken in de woning. Ook werd er een kaartenhouder aangetroffen die niet van één van de verdachten bleek te zijn. Ze worden dus ook verdacht van diefstal. Beide verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter en werden beiden onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

Tijdens deze periode van het jaar nemen het aantal diefstallen steeds toe. Zie je iets verdacht? Bel dan zeker naar het noodnummer

We willen dus nogmaals opnieuw een warme oproep doen aan de inwoners van de verschillende gemeenten: Zie je iets verdacht, bel dan altijd naar het noodnummer 112 of 101, of neem contact op met onze dispatching op het nummer 02/452.50.05 (tussen 07.00 uur en 22.00 uur)!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk