Stef Stiers opnieuw verkozen tot voorzitter CD&V Asse.

Zondag (vandaag) vierde CD&V Asse het feest van de #Goesting in Asbeek. De partij wil met dit feest haar burgemeester, schepenen en bestuursleden bedanken voor hun vastberadenheid tijdens de onuitgegeven moeilijke corona jaren. Staatssecretaris Sammy Mahdi was de ere gast en bracht een inspirerende en beklijvende boodschap. Zonder omwegen gaf hij de aanwezigen de 10 ingredi√ęnten mee voor een succesvolle Route naar de verkiezingen van 24. In de rand van deze partij activiteit werden ook de 3-jaarlijkse bestuursverkiezingen georganiseerd.

Chris Lanssens uit Zellik werd herverkozen als voorzitter voor Jong-CD&V, Greta Van Acker voor Vrouw & Maatschappij beweging, en Stef Stiers als voorzitter CD&V Asse.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk