Mollemse scouts met White en Grey (K)night

Ook bij de Mollemse scouts draait de activiteit opnieuw op volle toeren. Na twee jaar afwezigheid organiseren zij op vrijdag 8 april de “White (K)night.” Deze fuif is vooral gericht op de jongere generatie. Er wordt een blik dj’s open getrokken met achtereenvolgens Carl &Thijs, DJ Cappi, Rumour, Dosschy en Bart en Dré. Op zaterdag 9 april wordt al in de namiddag begonnen met de “Little (K)night” of een kinderfuif voor alle kinderen uit Asse en dit van 14 tot 16 uur.

‘s Avonds is het dan de beurt aan de “Grey (K)night.” In tegenstelling tot de dag voordien is deze meer voor de oudere en iets rijpere jeugd. De organisatoren worden hierin bijgestaan door de oud-leiding en sympathisanten. De avond wordt om 21 uur op gang getrapt door de covergroep De Helaasheid der Zingen. Daarna nemen dj’s Peter Blokerije en Berrewet  het verder over.

Het hele gebeuren heeft plaats op de festivalweide gelegen naast het sportcomplex De Kareel te Mollem. Uiteraard hopen de scouts op heel wat belangstelling hiervoor. Afspraak begin april voor een bruisend Mollem! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk