Succesvolle comedyavond in parochiezaal krijgt vervolg

Eind november was de try-out van Je suis Pippi (dans le kakka) van Veerle Malschaert in de parochiezaal van Asbeek een succes. “Ondanks de zotte coronamaatregelen werd het een heel fijne avond waar we met volle teugen van konden genieten. Zoals beloofd gaan we verder op het ingeslagen pad. We willen graag Vlaamse comedy blijven aanbieden voor een klein prijsje en ondertussen verder blijven investeren in de vernieuwing van onze parochiezaal”, laat Tim Lengeler van de vzw Parochiezaal Asbeek weten. 

De volgende comedyavond vindt plaats op 26 februari met de try-out van Ten Aarzel van komiek Pieter Verelst. In De Standaard en Het Nieuwsblad haalde dit jonge talent telkens vijf sterren bij een nieuwe show.

Tickets kosten tien euro en kunnen besteld worden via parochiezaalasbeek@proximus.be.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk