Kerstboomophaling in Asse op maandag 10 januari

De jaarlijkse kerstboomophaling vindt plaats op maandag 10 januari vanaf 08.00 uur. De werklieden doen eenmalig hun ronde in alle deelgemeenten van Asse. De kerstboom moet tijdig en duidelijk zichtbaar aangeboden worden, zonder pot of versieringen. Buitenzetten mag vanaf zondag 9 januari 18.00 uur.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...