Brand bij vrachtwagenbedrijf Missiaen, parket onderzoekt mogelijk verband met brand Carro-Bel.

Twee trekkers gingen zaterdagavond op een transportbedrijf in Asse in vlammen op. Vorige week brandden in Mollem ook al meer dan dertig vrachtwagens uit.

Zaterdagavond omstreeks 19u werd een brand opgemerkt bij transportbedrijf Missiaen in de Langestraat in Kobbegem, De brandweer was zeer snel ter plaatse om erger te voorkomen. Hierdoor bleef de schade beperkt tot 2 vrachtwagens. Eén trekker stond volledig in brand en het vuur sloeg zeer snel over naar een tweede vrachtwagen.

De eigenaar van het bedrijf was gelukkig thuis en kon een andere vrachtwagentrekker nog tijdig verplaatsen zodat het vuur zich niet verder kon verspreiden. Het is al de tweede gelijkaardige brand in Asse waar vrachtwagens volledig uitbranden. Het parket onderzoekt of er een verban bestaat tussen de branden en of er sprake is van kwaad opzet. Voorlopig lijkt een kortsluiting de meest waarschijnlijke oorzaak.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk