Vijf keer viergeslacht in Hamme

Een viergeslacht in een familie is al een mooie prestatie maar het begint olympische proporties aan te nemen als dat liefst vijf keer gebeurt. In Hamme lieten ze dat record optekenen. De bonte kroost kon nog amper tezamen in de zetel voor de foto.

Aan de basis hiervan ligt Maria Van Malderen, 92 jaar ondertussen. De vijf viergeslachten zien er als volgt uit:

  • In 2015: Maria Van Malderen, Christina Spillebeen, Katleen Leemans en Eline De Backer.
  • In 2018: Maria Van Malderen, Christina Spillebeen, Katleen Leemans en Paulien De Backer.
  • In 2019: Maria Van Malderen, Godelieve Spillebeen, Evy De Gieter en Ella Robbrecht.
  • In 2019: Maria Van Malderen, Christina Spillebeen, Evelien Leemans en Stella Loozen.
  • In 2021: Maria Van Malderen, Christina Spillebeen, Evelien Leemans en Febe Loozen.

Op de foto van links naar rechts: Evy met Ella, Godelieve, Maria, Christina met Eline en Febe, Evelien met Stella en Katleen met Paulien. De familie uit Merchtem liet ook nog weten dat er voorlopig geen plannen zijn voor een zesde viergeslacht. (eb) 


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...