Vijfde kantoor van Structura opent in de Bloklaan in Asse

Vastgoedbedrijf Structura is van plan om weldra een vijfde kantoor te openen in onze regio. In oktober 2020 opende het nieuwe kantoor in Opwijk. Voor het vijfde bemande kantoor strijkt Structura neer in Asse. De opening ervan is voorzien in het voorjaar van 2022.

“Ook in Asse was Structura al enkele jaren opzoek naar een nieuwe vestiging in het centrum om onze
kijketalage aan het station van Asse te versterken. Met onze kijketalage konden we het grondgebied niet genoeg bewerken. Zolang we niet plaatselijk aanwezig zijn, kunnen we niet groeien”, klinkt het bij Structura.

“Bovendien blijft in Asse, één van de mooiste groene gemeenten in onze rand, de vraag van onze kopers
toenemen. Onze kopers hebben overduidelijk interesse in regio Asse, en wij volgen de koper.” Naast
de opportuniteit bleek ook de vraag van bestaande en toekomstige klanten om een afspreekpunt ter
plaatse te hebben, een grote beweegreden voor het immobiliënkantoor.

“Na een lange zoektocht werd de ideale locatie gevonden voor het nieuwe kantoor, waar voorheen
bloemenwinkel Roos was gevestigd. Centraal gelegen, een goede bereikbaarheid, een uitstekende
visibiliteit, pal in het centrum… een sterk staaltje kruisbestuiving! Bovendien heeft de locatie nog
veel ruimte in termen van groeipotentieel.”

En vooral dat laatste is bijzonder belangrijk voor Structura, een bedrijf dat nog grootse plannen heeft. Het kantoor staat onder leiding van Maarten Goossens, die reeds meer dan 10 jaar ervaring heeft bij Structura. “Ik werk al sinds het begin van mijn carrière actief op regio Asse en heb er mij van bij het begin heel snel thuis gevoeld. Bovendien is Asse een gemeente die heel veel mensen aantrekt. Met een enthousiast, klein, maar snelgroeiend team kan deze uitbreiding van Structura niet anders dan uitdraaien op een succes”, klinkt de bedrijfsleider enthousiast.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk