32-jarige man even in levensgevaar na zware vechtpartij

Bij een zware vechtpartij zaterdagavond op de Schaarbeeklei in Vilvoorde is een 32-jarige man levensgevaarlijk gewond geraakt. Ook een man van dertig liep verwondingen op. Het parket Halle-Vilvoorde onderzoekt de precieze omstandigheden.

De feiten speelden zich zaterdagavond rond 23 uur af aan café De Supporters op de hoek van de Schaarbeeklei en de Trawoolstraat. “Verschillende personen raakten er om onduidelijke redenen slaags”, zegt politiewoordvoerster Catherine Bodet van de zone VIMA (Vilvoorde-Machelen). “Toen onze ploegen ter plekke kwamen was de vechtpartij al afgelopen. Zij troffen wel twee slachtoffers aan die allebei gekwetst waren aan het hoofd. Zij werden allebei overgebracht naar het AZ Jan Portaels. Een van hen, een 32-jarige man, verkeerde een tijdje in levensgevaar. Zijn toestand is intussen gestabiliseerd.” De man zou een ijzeren staaf tegen zijn voorhoofd gekregen hebben.

Over de precieze omstandigheden en aanleiding van de vechtpartij is nog geen duidelijkheid.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise