Ontmanteling fietsenstalling station Asse

Op maandag 17 mei start de tweede fase van de werken aan het Hoppinpunt. In deze fase wordt de oude fietsenstalling aan het station onder handen genomen. Dat betekent dat je nog tot en met zondag 16 mei de huidige fietsenstalling kan gebruiken.

Maandag 17 mei start immers de ontmanteling van de fietsstalling aan het station. Dan dienen alle fietsen te zijn verwijderd. Fietsen die op dat moment nog in de stalling staan, worden losgemaakt en in bewaring genomen.

Vanaf 17 mei: tijdelijke fietsenstalling Lindenpark

Fietsers kunnen vanaf 17 mei wel gebruikmaken van de tijdelijke fietsenstalling aan het Lindenpark, aan de overkant van de N9K. Van zodra de nieuwe fietsstalling aan het station bruikbaar is, zal de tijdelijke fietsstalling aan het Lindenpark worden vervangen door een grotere en definitieve overdekte fietsstalling. Op dat moment moet de tijdelijk fietsstalling dus weer worden vrijgemaakt. Meer communicatie daarover volgt van zodra de datum van plaatsing van de nieuwe fietsstalling gekend is.

Zomer 2021: Hoppinpunt Asse klaar voor gebruik

Vanaf de zomer zullen fietsers dan gebruik kunnen maken van de nieuwe, overdekte fietsenstallingen aan het station, aan de parking Asphaltco en aan Lindenpark met plaats voor maar liefst 400 fietsen, inclusief plaats voor buitenmaatse fietsen. Op de locatie Lindenpark is er ook de mogelijkheid om een van de individuele fietskluizen te huren, voorzien van laadpunten.

Meer info over het project? Website Werken aan de Ring

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk