Vandaal slaat raam van voormalig café in

De lokale politie van AMOW is nog op zoek naar de verdachte die donderdagnamiddag het raam van het voormalige cafĂ© ‘De volle steenweg’ heeft ingetrapt. Volgens de politie gaat het om vandalisme en niet om een inbraakpoging.

Het incident speelde zich donderdagnamiddag omstreeks 15 uur af ter hoogte van de Steenweg 12 in het centrum van Asse waar vroeger het cafĂ© ‘De volle steenweg’ gevestigd was. Volgens getuigen stond een jongeman te bellen ter hoogte van de aanpalende pizzazaak. Even later trapte de man uit frustratie het raam van het voormalige cafĂ© in. “Vermoedelijk kreeg de man aan de telefoon slecht nieuws en bekoelde hij zijn woede op het raam”, zegt Fred Scrayen van de lokale politie.

De eigenaar van het pand diende klacht in tegen onbekenden. Het raam zal vervangen moeten worden. “De verdachte werd nog niet gevonden, maar hij zou zichtbaar zijn op camerabeelden. En vermoedelijk waren er op dat moment ook wel getuigen die het incident zagen gebeuren. Tips zijn altijd welkom bij de lokale politie.”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk