Gemeente start steunfonds voor brandslachtoffers

De gemeente start met een steunfonds om de slachtoffers van de brand in de Kloosterstraat te ondersteunen. De gemeente vraagt tevens geen hulpgoederen meer binnen te brengen. Voorlopig is er van alles meer dan genoeg. “Mocht blijken dat er de komende weken toch nood is aan bijvoorbeeld huishoudelijke gerief dan doen we een oproep via onze website en facebookpagina,” aldus burgmeester Inez De Coninck.

Wie wil steunen met een gift kan dit doen op de noodrekening van het gemeentebestuur BE70 090 2245 512 met de mededeling Fons brand Kloosterstraat. Verenigingen die solidariteitsacties willen organiseren worden gevraagd om advies te vragen via het evenementenloket@opwijk.be. Om een duidelijk zicht te hebben op alle initiatieven wordt gevraagd die te registreren via www.opwijk.be/actie-brand-kloosterstraat.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk