Kort Asse: Volgende week zijn er asfalteringswerken in verschillende straten

De firma Viabuild zal in opdracht van het gemeentebestuur in de week van 19 tot en met 26 april asfalteringswerken uitvoeren in verschillende straten in Asse. Zo zal er gewerkt worden in de Oude Jetseweg, Schaapheuzel, Koningin Astridstraat, de Merchtemsebaan, het kruispunt Bergveld met de Heilig Hartlaan, op de Brusselsesteenweg in Zellik tussen de Zuiderlaan en de brug en op het kruispunt Kelestraat met de Prieelstraat en de Oude Dendermondsebaan. Ook op Huinegem wordt er gewerkt tussen de rotonde en tot net voorbij de brug. Op de omleidingsroute wordt hiervoor het afslagverbod om van N9k naar Stationsstraat in te draaien tijdelijk opgeheven. Tijdens de asfalteringswerken zelf zullen deze straten volledig worden afgesloten.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws