Asse kort: Sportclubs en verenigingen moeten tot eind dit jaar geen concessies betalen

Goed nieuws voor sportclubs, verenigingen of cafetaria-uitbaters in Asse. Het directiecomité van het Autonoom Gemeentebedrijf Asse (AGA) heeft namelijk beslist om de vrijstelling van betaling van de concessievergoedingen te verlengen tot eind dit jaar. Deze beslissing wordt zo al stelselmatig verlengd sinds maart, het moment waarop de lockdown van kracht ging. Hoewel de maatregelen ondertussen al versoepeld werden en heel wat gemeentelijke faciliteiten opnieuw gebruikt kunnen worden, oordeelt het directiecomité van het AGA dat de verenigingen en ondernemers nog heel wat negatieve gevolgen ondervinden van de huidige maatregelen en dat de kwijtschelding van de concessies wenselijk is.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws