Kort Zellik: Loungebar beschoten

De Zellikse lounge- en sishabar Cigno aan de Brusselsesteenweg werd in de nacht van donderdag op vrijdag beschoten door onbekenden. Op dat moment was er niemand in de zaak aanwezig. Politie en parket onderzoeken de zaak. “Naar aanleiding van een anonieme melding vrijdag omstreeks 14 uur over vuurschoten die eerder die nacht aan loungebar CIGNO in Zellik werden gehoord, is de politie van de zone AMOW ter plaatse gegaan. Gezien de voorgevel verschillende kogelinslagen vertoonde, werd het labo en een wapendeskundige ter plaatse gevraagd. Uit hun eerste vaststellingen blijkt dat de loungebar minstens negen keer werd beschoten met een vuurwapen type AK-47 (Kalasjnikov). Niemand raakte gewond. De FGP Halle-Vilvoorde zal het verder onderzoek voeren”, meldt het parket Halle-Vilvoorde.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws