Kort Asse: eenrichtingsverkeer

Op 25 en 26 juni worden de gebouwen ter hoogte van Steenweg 35 tot en met 43 afgebroken naar aanleiding van het nieuwbouwproject Martinus. Om aan de zijde van de Steenweg de gebouwen op een veilige manier te kunnen slopen dient de rijstrook in de richting van het Gemeenteplein afgesloten te worden gedurende die twee dagen. Ook op 26 juni zal de firma Tectum Roofcomfort naar aanleiding van de voltooiing van de dakrenovatie van het gebouw op Steenweg 29 een autolaadkraan plaatsen om het materiaal op het dak weg te nemen.

Er zal op deze twee dagen eenrichtingsverkeer ingevoerd worden tussen Kattestraat en Nieuwstraat in de richting van de Nieuwstraat. Voor het verkeer komende van Aalst/Dendermonde wordt een omleiding voorzien via Nieuwstraat, Bloklaan en Boekfos. Beide werken worden gecombineerd om de hinder tot een minimum te beperken. De nodige (voor)signalisatie zal geplaatst worden.

De omwonenden worden door de aannemer ook schriftelijk op de hoogte gebracht van de voorziene hinder en duur van de werken.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws