Musicalia speelt Doornroosje in CC Asse

Vanavond, vrijdag 28 februari, gaat om 20 uur de nieuwste productie van de Assese musicalvereniging Musicalia in première in het CC Asse. Dit weekend brengt Musicalia er Doornroosje op de planken. De musical is uiteraard gebaseerd op het sprookje dat iedereen kent zoals te lezen valt op de website van het CC:

Het hele koninkrijk viert feest, want er is eindelijk een prinsesje geboren! Het geluk lacht het lieve meisje toe, ze is de oogappel van het liefdevolle koningspaar en de schat van het volk. Tijdens het grote geboortefeest spreken de drie Goede Feeën elk hun hartenwens uit voor het prinsesje. Maar het feest wordt ruw verstoord door de komst van de Slechte Fee. Die is woedend omdat zij niet werd uitgenodigd op het geboortefeest. Zij doet een heel akelige wens …
Het begin van een onvergetelijk live spektakel dat het hele gezin meevoert in een wereld vol fantasie, romantiek en spanning … betoverend mooi!

Musicalia brengt de musical dit weekend vier keer naar het CC Asse. Zowel vanavond voor de première, zaterdag om 15 en 20 uur en zondag om 15 uur zijn er nog enkele tickets beschikbaar. Tickets kosten 15 euro voor kinderen en 20 euro voor volwassenen. Meer info op www.ccasse.be.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk