Werken aan N9 van start

Vandaag (maandag 8 april) starten Fluvius, de Watergroep en Proximus met het leggen van leidingen voor energie, water en kabeltelevisie. De werken worden gecoördineerd door Synductis en zullen drie maal 20 werkdagen duren. Synductis is een samenwerkingsverband van verschillende nuts- en infrastructuurbedrijven: Aquafin, AWV, De Watergroep, Farys, Fluvius, IWVA, Pidpa en Proximus.

In de eerste twee fases wordt er gewerkt tussen Valckenier Car Center en supermarkt Aldi, eerst langs de kant met de pare huisnummers in de richting van het centrum van Asse, daarna aan de overkant in de omgekeerde richting. Vervolgens is het stuk van de kruising met Vaal tot aan supermarkt Aldi aan de beurt, eerst langs de onpare kant en dan weer terug langs de overzijde.

De werken kaderen in de heraanleg van de N9 die het Agentschap Wegen en Verkeer plant voor het voorjaar van 2020. Het verkeer blijft mogelijk in beide richtingen, zij het aan een beperkte snelheid. Voor de veiligheid worden fietsers tijdens fase twee wel omgeleid via Walfergem.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...