V.O.L.K. treedt toe tot PRO koepel

V.O.L.K. dat op 14 oktober met Zellik-Relegem naar de kiezer trok, treedt toe de nieuwe PRO Koepel. Lokaal blijft de band met ZR bestaan, sterker nog: ook Erik Beunckens van ZR denkt eraan in mei op de lijst van ‘Ik ben Pro’ te gaan staan.

Donderdagavond werd het officieel aangekondigd: Kris De Knop en V.O.L.K. gaan deel uitmaken van de burgerbeweging PRO. “Wij kunnen ons volledig achter de basisprincipes van PRO scharen: directe democratie, breuk met de oude politiek, los van de gevestigde traditionele partijen”. De groep rond Kris De Knop wordt deel van de koepel onder de naam V.O.L.K. PRO.

De kans dat je de naam van Kris De Knop en andere medestanders in mei zal aantreffen op de kiesbrief voor de kamer of het Vlaams parlement is dan ook groot. Ook Erik Beunckens van Zellik-Relegem overweegt zijn kandidatuur voor de PRO lijst.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk