Oude Dendermondsebaan onderbroken tot 15 maart

Vanaf maandag 4 maart start de firma DM-Roadbuilding met de herstelling van een verzakking op de Dendermondsesteenweg, ter hoogte van de Oude Dendermondsebaan / Hambos. Daarnaast herstelt de firma de rijweg van de Oude Dendermondsebaan in beton.

De herstelling van de verzakking op de Dendermondsesteenweg verloopt in fasen: van 4 tot 10 maart wordt de rijstrook richting Dendermonde hersteld, van 11 tot 15 maart is het de beurt aan de rijstrook richting Asse.

De Oude Dendermondsebaan wordt hersteld vanaf 4 maart tot en met 15 maart en wordt tijdens deze periode afgesloten. Als de werken in de Oude Dendermondse baan toch vertraging zouden oplopen, worden deze pas uitgevoerd na 17 maart. De Oude Dendermondsebaan is immers voorzien als omleidingsweg tijdens carnaval.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk