Werken aan overwegen

In oktober voert Infrabel onderhoudswerken uit aan verschillende overwegen in Asse. Om de hinder voor het treinverkeer te beperken, wordt er enkel ’s nachts gewerkt. De overwegen worden tijdens de werken afgesloten voor alle verkeer, ook overdag.

Op de oude Merchtemsebaan starten de werken op zondag 7 oktober (22 uur) tot en met woensdag 10 oktober (8 uur). Dan is de overweg aan de Isidoor Crockaertstraat aan de beurt van woensdag 10 oktober tot en met zaterdag 13 oktober. Op maandag 15 oktober worden de werken aan de overweg aan de Mollemseweg aangevat. Ze duren tot en met donderdag 18 oktober. Om bewoners van de Mollemseweg tussen de overweg en de tractorsluis te laten ontsluiten, wordt de tractorsluis ter hoogte van de nieuwe landbouwweg tijdelijk weggenomen. Zo kunnen deze bewoners ontsluiten richting Huinegem.

Vervolgens is de overweg aan Beneden Vrijlegem aan de beurt. Daar wordt gewerkt van donderdag 18 oktober tot en met dinsdag 23 oktober. De werken worden aangevat om 22 uur en eindigen om 8 uur.

Op de plaatsen waar gewerkt wordt, zijn wegomleggingen voorzien.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...