Kamiel Heyvaert overleden

Op donderdag 28 september overleed Kamiel Heyvaert in het Onze-Lieve-Vrouw ziekenhuis in Aalst. Hij was 78. Kamiel was verzekeringsagent maar ook begeesterd door de sport. Eerst voetbal (o.m. bij Klei Herleeft en Droeshout) maar later ook atletiek. Hij was lid van AC Lebbeke, later ook van Excelsior Brussel.

Na een tijdje in onze hoofdstad kwam hij naar Mollem, de heimat van zijn echtgenote Agnes. Hij werd lid van de veteranen van VW Mollem maar hield zich ook bezig met wielrennen, als stichter van Mollem Sportief en WTC Mollem. Zijn grootste sportliefde was echter atletiek. Met Jogging Mollem organiseerde hij de jaarlijkse jogging en marathon. Hij werd voorzitter van AC Lebbeke en Atletiek Asse. Hij was actief in het zaalvoetbal en tennis. Hij was ook een bezield medewerker van de scholenveldloop.

De uitvaart van Kamiel vindt plaats op zaterdag 6 oktober om 10 uur in de Sint-Stefanuskerk in Mollem. Groeten vanaf 9.40 uur.

Foto: Kamiel Heyvaert (r) met Harald Willems bij het heropstarten van de jogging in Mollem, zes jaar geleden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk