Jaarmarkt in Zellik

Op zaterdag 13 oktober vindt de jaarmarkt in Zellik plaats. Met het oog op een vlot verloop zijn er een aantal verkeersmaatregelen van kracht. Op vrijdag 12 oktober geldt er vanaf 7 uur parkeerverbod in de Noorderlaan, in de Brusselsesteenweg tussen Sint-Quirinuslaan en Kerklaan en vanaf de parking Noorderlaan tot de Frans Schachtstraat.

Op zaterdag 13 oktober geldt er vanaf 5 uur parkeerverbod op de Brusselsesteenweg, in de Laarbeeklaan, Frans Timmermansstraat, Noorderlaan, Baron Greindllaan, St. Quirinuslaan, Kerklaan, L. De Bondstraat en Frans Schachtstraat.

Op zaterdag 13 oktober zijn vanaf 6 tot 18 uur volgende straten verkeersvrij: Brusselsesteenweg, vanaf Frans Schachtstraat tot Sint-Quirinuslaan (er is een onderbreking met doorsteek aan de Baron J. Greindllaan – Kerklaan); Gemeenteplein (t.h.v. Noorderlaan); Frans Timmermansstraat, vanaf Brusselsesteenweg tot Kloosterstraat; Laarbeeklaan, tussen de Brusselsesteenweg en de Merellaan.

Vanaf 18 tot 23 uur is het verkeersvrije gedeelte beperkt tot de Brusselsesteenweg, tussen C. Van Malderenstraat (kant fontein) en de Laarbeeklaan.

Het doorgaand verkeer wordt als volgt omgeleid:

  • Asse richting Brussel: via de Pontbeek, Zuiderlaan en Brusselsesteenweg;
  • Brussel richting Asse: via de Zuiderlaan, Pontbeek en Brusselsesteenweg.

Het plaatselijk verkeer wordt als volgt omgeleid:

  • Richting Brussel: via Brusselsesteenweg, St. Quirinuslaan, Kerklaan, L. De Bondstraat, T. Coppenslaan, Molenbeekdal, Frans Schachtstraat, Brusselsesteenweg;
  • Richting Asse: via Brusselsesteenweg, Frans Schachtstraat, Molenbeekdal, T. Coppenslaan, L. De Bondstraat, Kerklaan, St. Quirinuslaan, Brusselsesteenweg.

 

Hulpdiensten kunnen een plaatselijke omleiding volgen via Baron J. Greindllaan – Frans Timmermansstraat – Brusselsesteenweg.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk